50 Shades of Green

50 Shades of Green
February 13, 2017 admin

Det er en kraftig stykke pop-kultur, boken 50 Shades of Gray. Hvor kraftig? Førti millioner eksemplarer solgt – så langt! Men la oss be en mer håpefull spørsmål. Hvordan kan vår verden endres hvis så mange mennesker ble like besatt med 50 Shades of Green? Underholde rømnings fantasier jevnlig feie hele landet, men nyanser av grønt har en vanskeligere tid. Likevel, mange spør leserne er også nysgjerrig på hvordan de skal takle en virkelig verden skiftende fantasi – hvordan kan du endre livsstil fra knapt “grønn” i det hele tatt til bærekraftig “deep green” levende? På et tidspunkt underveis, er en organisk madrass eller naturlig latex madrass et godt valg i å bli mer grønt. For det første, selv om størrelsen på ditt hjem og din reise vil trolig ha den største effekten.

Individuelle veier til seriøse “grønne” levende varierer mye. Det er lett å være kritisk til noen som kjører en stor SUV, mens på samme tid å lovprise personen en bil bak som kjører en hybrid. Tross alt, SUVer guzzle mer drivstoff enn hybridbiler gjør.

Hvis vi fulgte dem både hjemme, men kanskje vi finner SUV driver lever i en mindre hjemme med en økologisk hage, dobbel toalett, regn fat, ombygginger møbler, og en beskjeden, lavt forbruk livsstil. Kanskje han har den store SUV å hale alle de grønne ting til huset hans. . . mens hybrid driver kanskje eier en 700 kvadratmeter huset med en stor kjemisk befruktede plen og sportsbiler i garasjen.

Tross alt, ingen er helt grønn. Du må leve i landet, dyrke din egen mat, gå overalt eller ri en hest, sy dine egne klær, bygge din seng fra trelast, bygge huset ditt uten elektroverktøy, og aldri spise noe ut av sesongen. Selv folk som bor i ganske gammeldagse måter avhenge noen ting blir transportert mange hundre miles.

Så hvordan grønn å være er et spørsmål om grad – bevissthet pluss valg. Hvis du gjør så mye som mulig så snart du kan, vil du gradvis gjøre grønnere valg. Nesten alle har til å håndtere sine egne økonomiske rammer, og noen ganger det betyr en mindre grønne alternativet. Men ikke bli sittende fast på småstein, det er banens retning som teller mest.

Å leve i harmoni er en grønn valg, også. Tålmodighet er en grønn valg. Ja, vi kan aggressivt forfølge sosialt grønnere valg, og vi burde. Samtidig, betyr det å ha medfølelse for oss selv og andre når vi gjør de beste valgene vi kan.

Alle vil ha et sunnere liv og en sunnere planet. Ønsker er den enkle delen. Veien til et sunnere liv og planeten er så forskjellig for hver enkelt av oss som forskjellen mellom grønne blader. Det er sannsynligvis 50 Shades of Green som gjør at hver person til å transformere i en mer håpefull retning – Greening grasiøst og jevnt.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*