Hvilke Husholdningsapparater Bruker Mest Strøm?

Hvilke Husholdningsapparater Bruker Mest Strøm?
February 14, 2017 admin

Huseiere og bedrifter bedrifter gjennomfører energisparende tiltak på eget initiativ. Disse trekkene er klok på sin rolle som energisparende aktiviteter er et must for å spare verdifulle ressurser og bør ha kontinuerlig gjennomføring før den tid teknologien er tilgjengelig som kan produsere fornybar, miljøvennlig og veldig billig strøm.

Selv om mange har allerede begynt energisparende tiltak som for eksempel å slå av maskinen når den ikke er i bruk, eller ved hjelp av kompakte fluorescerende lys i stedet for lyspærer til å lyse opp sine rom, mange er ikke klar over hvor mye deres apparater er faktisk forbruker elektrisitet. Mens mange er sikkert klar over hva Energy Star-merket betyr i sine relativt nyinnkjøpte hvitevarer, kan flertallet av huseiere ikke være kunnskapsrik om hva apparatet guzzles mest energi.

Å vite denne informasjonen kan hjelpe i planleggingen av energispareprogrammet, slik at du kan fokusere dine handlinger i hvordan du kan kontrollere eller effektivt bruke apparater med den største energiforbruket & ndash; resulterer i mer håndterbare elektriske regninger samt redusert miljøpåvirkning.

Hvor mye strøm trenger Husholdningsapparater?

Det er oppført romoppvarming som den høyeste energibruker i et hjem på 31%, etterfulgt av romkjøling på 12%. De resterende elektriske energiforbruket blir konsumert av standard hvitevarer for ulike husholdnings applikasjoner. Selv om hvert enkelt apparat ikke kan konsumere så mye som oppvarming eller kjøling, summere opp alt strømforbruk fra disse apparatene kan være betydelig stor.

Disse apparatene er rangert som følger:
Vann Varme; 12%
Belysning; 11%
Datamaskiner og elektronikk; 9%
Kjøkken / Vaske Utstyr; 9%
Avskjøling; 8%
Andre Apparater; 8%

Kostnadene ved å bruke disse apparatene vil avhenge av hvor lenge de brukes multiplisert med den nominelle strømforbruket. Jo lenger en høyere rangert apparatet brukes, jo høyere den totale elektriske kostnaden det vil følge. Hvitevarer er vurdert i kilowatt-timer eller kWh, der en kilowatt-time betyr et forbruk på 1000 watt innen én time. Kostnadene ved å bruke et spesielt apparat kan oppnås ved å multiplisere dets vurdert kWh bruken av hvor lenge det har vært i bruk.

Apparater forbruk er basert på hvordan den er konstruert og hvordan den fungerer. Som det fremgår av tabellen er nevnt ovenfor, varmeovner eller apparater med varmeelementer som bruker mest strøm. Neste på linje ville være apparater med elektriske motorer og kompressorer. Men noen apparater har en kombinasjon av en motordrevet del samt et varmeelement. Dette inkluderer klær skiver og oppvaskmaskiner. Disse enhetene bruker mer strøm hvis begge motorer og varmeovner brukes i forbindelse.

Denne kunnskapen kan være nyttig for huseiere som ønsker å spare energi i sine hjem. Enkle endringer som å slå av varmeovner for oppvask og klær skiver under bruk kan gi betydelige besparelser i elektrisitet. Bruk av mer effektive apparater (ex: en ny energi-stjerners effektiv kjøleskap versus en 10-år gammel energi Guzzler) kan også gi betydelige energibesparelser som vil gjøre godt for lommeboken og miljøet.

Det er lett å finne billige strømleverandører også begynne å spare penger ved å bytte strømleverandør.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*